Remonttilainaa 60 000 € asti heti!

Täytä 1 hakemus ja saa lainatarjouksia jopa 25 pankilta.

Mony.fi auttaa sinua rahoittamaan uuden unelmakotisi. Pääset hakemaan remonttilainaa kauttamme vain muutamalla klikkauksella, ja rahat tulevat tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana. On siis korkea aika ryhtyä sanoista tekoihin!

Hae täältä

Kokeile Mony-remonttilainalaskuria

Täytä 1 hakemus ja saa lainatarjouksia jopa 25 pankilta heti!

Tarvitsetko lainaa remonttia varten?

Kaipaisiko olohuoneen lattia uutta parkettia tai terassi tervausta? Vai onko edessä kenties kesämökin kunnostus? Olipa remontin tarve millainen hyvänsä, parhaat lainat netistä sitä varten löydät Mony.fi-sivustolta. Kattava lainavaihtoehtojen vertailu avautuu eteesi ilman, että sinun tarvitsee edes poistua kotoasi!

Yleensä remonttilainalla tarkoitetaan erilaisia vakuudettomia joustoluottoja, joita Mony.fi välittää tarpeisiisi 2000 – 60 000 euroa. Tarjolla on siis todella jokaiselle jotakin! Voit myös räätälöidä lainan takaisinmaksuajan tarpeidesi mukaan, tai mikäli sinulla on aiempia lainoja, yhdistää lainasi yhdeksi isoksi lainaksi ja säästää ylimääräisissä maksuissa ja tilinhoitokuluissa.

hae täältä

Toteuta unelmasi remonttilainan avulla

Löydä halvin remonttilaina

Vertaile eri lainoja helposti lainanhakupalvelumme kautta.

Unohda pankeista kilpaileminen

Hae lainaa kauttamme ja pian pankit haluavat asiakkaakseen sinut.

100% luotettava lainanhakupalvelu

Palvelumme on täysin luotettava eikä sido sinua mihinkään.

LUE LISÄÄ LAINOISTA JA NIIDEN YHDISTÄMISESTÄ TÄÄLTÄ

Ottaisinko yhdistelylainan?

Sanan mukaisesti rahoituksella tarkoitetaan taloudellista järjestelyä, jonka avulla pystyt toteuttamaan haaveitasi, olipa tavoitteenasi sitten asunnon ostaminen, auton hankinta tai lomamatka.

Klikkaa tästä

Unelmista totta

Talouden uudelleen järjestelemisestä on monenlaista hyötyä. Lainojen uudelleenrahoitus kääntää taloustilanteesi suunnan parempaan. Siitä on sinulle etua etenkin jos sinulla on suunnitelmia tulevaisuuden varalle, ja haluat säästää niitä varten.

Klikkaa tästä

Lainojenjärjestelypalvelumme

Oletko koskaan ajatellut, että tämänhetkinen pankkisi ei välttämättä olekaan sinulle paras mahdollinen? Oletko ajatellut, että vaihtamalla voisit saada parannettua taloustilannettasi?

Klikkaa tästä

Miten saan remonttilainaa?

Mony.fi välittää lainoja yli 20-vuotiaille Suomessa asuville henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja puhdas luottorekisteri. Lainan hakeminen käy helposti täyttämällä lainanhakulomakkeen, jonka jälkeen pankit ja rahoituslaitokset lähettävät tarjouksia sinulle ja remontillesi parhaiten soveltuvista lainoista, ja pystyt kätevästi vertailemaan näitä. Voit valita vapaasti, minkä lainoista haluat ottaa ja milloin, eli hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Lainaa netistä ja näe, että enää helpommaksi ei kai remontin rahoittaminen voi tulla!