Matkalaina

Matkalaina – Mahdollista elämäsi matka

Välitämme lainahakemuksesi 25 pankille ilman kustannuksia.

Tarvitsetko lainaa unelmalomaa varten? Potuttaako pakkaset ja sapettaako sade? Hae matkalainaa Mony.fi-sivuston kautta heti ja varmista paikkasi auringossa jo tänään.

Hae täältä

Rahoita elämäsi loma matkalainan avulla

25 pankkia taistelee paikastasi auringossa, eikä tämä maksa sinulle mitään. 

Hae matkaluotto

Matkalainalla ikimuistoisia elämyksiä

Haluatko lähteä ikimuistoiselle matkalle perheesi kanssa? Vai mielitkö kenties laskettelureissulle kaveriporukalla?

Olipa kyseessä sitten seikkailuloma koko perheen kesken tai leppoisa etelänmatka kumppanin kanssa, on varsin varteenotettava idea katsoa lainalaskurillamme, kuinka paljon matkaluottoa voit saada ja millä hinnalla. Mony.fin kautta voit saada matkakassaan nimittäin jopa 60 000 €! Lainan hakeminen kauttamme on kaiken huipuksi vieläpä täysin ilmaista, etkä sitoudu mihinkään hakemuksen täytettyäsi. Laaja 25 pankkia kattava matkalainavertailumme auttaa sinua löytämään alhaisimmat korot ja parhaan takaisinmaksuajan. Huomaathan myös, että mikäli haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mahdollisuutesi parhaan matkaluoton saamiseen ovat paremmat. Hakemalla lainaa netistä teemme yhdessä unelmalomastasi totta!

hae täältä

Parhaat kulutusluottotarjoukset löytyvät Mony.fi:stä

Halvimmat matkalainat

Mony.fi välittää hakemuksesi jopa 25 pankille, mikä takaa parhaat matkaluottotarjoukset sinulle.

Kerrytä matkakassaa fiksusti

Mikäli sinulta löytyy lainoja jo ennestään, voit säästää yhdistämällä ne yhdeksi matkalainan yhteydessä.

100 % turvallinen

Huolehdimme yksityisten tietojesi turvallisuudesta. Yhteytemme on aina 100 % suojattu.

LUE LISÄÄ LAINOISTA JA NIIDEN YHDISTÄMISESTÄ TÄÄLTÄ

Ottaisinko yhdistelylainan?

Sanan mukaisesti rahoituksella tarkoitetaan taloudellista järjestelyä, jonka avulla pystyt toteuttamaan haaveitasi, olipa tavoitteenasi sitten asunnon ostaminen, auton hankinta tai lomamatka.

Klikkaa tästä

Unelmista totta

Talouden uudelleen järjestelemisestä on monenlaista hyötyä. Lainojen uudelleenrahoitus kääntää taloustilanteesi suunnan parempaan. Siitä on sinulle etua etenkin jos sinulla on suunnitelmia tulevaisuuden varalle, ja haluat säästää niitä varten.

Klikkaa tästä

Lainojenjärjestelypalvelumme

Oletko koskaan ajatellut, että tämänhetkinen pankkisi ei välttämättä olekaan sinulle paras mahdollinen? Oletko ajatellut, että vaihtamalla voisit saada parannettua taloustilannettasi?

Klikkaa tästä

Mikä on matkalaina?

Matkalaina eli matkaluotto on lomamatkan rahoituksessa auttava, usein vakuudeton joustoluotto. Mony.fi tarjoaa matkaluottoja aina 2000 eurota 60 000 euroon. Matkaluoton hakeminen käy sivustomme kautta käden käänteessä ja vertailtuasi saamiasi lainatarjouksia, pääset valitsemaan niistä parhaimman, ja lainan kilahtaessa tilillesi jopa saman päivän aikana pääset heti varaamaan unelmiesi loman. Matkalainan takaisinmaksuaika räätälöidään sinun tarpeitasi varten.

Kenelle matkalaina on tarkoitettu?

Toinen tapa hankkia rahoitus matkaa varten on säästäminen jo olemassa olevien lainojen kuluja pienentämällä. Tämä tapahtuu yhdistämällä lainat yhden isomman lainan alle, jolloin lainoista maksettavat eri kulut ja tilinhoitomaksut pienentyvät yhteen ja rahaa jää säästöön myös matkaa varten.

Matkalaina on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, vakituisen osoitteen Suomessa omaaville lomasta unelmoijille, joilla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Pystyt tarkistamaan täytätkö matkaluoton ehdot täyttämällä yksinkertaisen hakemuksen sivustollamme. Vaikka et olisikaan vielä ihan varma, aiotko matkaluottoa hakea, kannattaa hakemuksen täyttäminen silti – hakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Saat kuitenkin selkeämmän käsityksen tarjolla olevista rahoitusvaihtoehdoista lomallesi.