Lainojen yhdistäminen kannattaa!

Välitämme lainahakemuksesi 25 pankille ilman kuluja.

Järjestele lainasi ja säästä rahaa!

Haluatko yhdistellä kulutusluottosi tai hankkiutua eroon luottokorttilaskuista?

Katsasta sivuiltamme, kuinka paljon voit lainata ja laske lainan kulut nettilainalaskurillamme. Palvelumme kautta voit saada yhdistelylainaa jopa 60 000 €. Sivustomme mahdollistaa eri lainojen vertailun kätevästi, minkä ansiosta voit helposti valita lainan, jolla on alhaisin korkoprosentti. Lainaa netistä on siis kätevää hakea. Mikäli sinulla on kanssahakija, parantaa se mahdollisuuttasi saada lainaa. 

HAE LAINAA

Lue lisää yhdistelylainoista täältä

Ottaisinko yhdistelylainan?

Sanan mukaisesti rahoituksella tarkoitetaan taloudellista järjestelyä, jonka avulla pystyt toteuttamaan haaveitasi, olipa tavoitteenasi sitten asunnon ostaminen, auton hankinta tai lomamatka.

Klikkaa tästä

Unelmista totta

Talouden uudelleen järjestelemisestä on monenlaista hyötyä. Lainojen uudelleenrahoitus kääntää taloustilanteesi suunnan parempaan. Siitä on sinulle etua etenkin jos sinulla on suunnitelmia tulevaisuuden varalle, ja haluat säästää niitä varten.

Klikkaa tästä

Lainojenjärjestelypalvelumme

Oletko koskaan ajatellut, että tämänhetkinen pankkisi ei välttämättä olekaan sinulle paras mahdollinen? Oletko ajatellut, että vaihtamalla voisit saada parannettua taloustilannettasi?

Klikkaa tästä

Asiakaskokemuksia:

Sain nopeasti apua

“Olin jo pitkään harkinnut kunnostusta kotiini, mutta minulla ei ollut resursseja moiseen. Ei ennen kuin törmäsin palveluun Mony.fi!Sain nopeasti apua, hyvää palvelua ja hakeminen oli täysin ilmaista. Minua autettiin löytämään kaikista sopivin laina juuri minun tarpeisiin.”

Anna-Liisa / KUUSAMO

Olen erittäin tyytyväinen

“Mony.fi löysi minulle nopeasti useita eri lainatarjouksia, kun olin ostamassa uutta autoa. He auttoivat minua läpi hakuprosessin, ja olen hyvin tyytyväinen palveluun.”

Virpi / TAMPERE

Miksi yhdistää lainat?

Onko sinulle kertynyt useita lainoja ja pikavippejä niin, että korkoja ja tilinhoitomaksuja tulee nyt maksettua monelle pankille? Mikäli, sinulla on muutamakin eri laina, kannattaa lainojen yhdistämistä harkita, sillä sen avulla voit säästää pitkän pennin. Lainojen yhdistämisen säästöominaisuus perustuu ylimääräisten kustannusten pienenemiseen, eli lainojen yhdistäminen ei toki pienennä lainaasi itsessään. Sen sijaan kokonaiskustannukset saadaan kovaan laskuun, sillä yhdistettyäsi lainat et maksa enää korkokuluja, kuukausittaisia tilinhoitopalkkioita tai laskutuslisiä useammalle taholle, mikä pienentää kuukausikulujasi huomattavasti. Lisäksi voi olla, että onnistut nappaamaan uuden lainan vielä aiempia pienemmällä korkoehdolla, sillä sivustomme kautta pääset valitsemaan kilpailukykyisimmän lainan.

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen on helpompaa ja nopeampaa kuin voisit kuvitellakaan! Ensimmäiseksi sinun tulee täyttää lainahakemus sivuiltamme, mutta älä huoli – sen täyttämiseen ei mene kuin muutama minuutti! Mikäli täytät kaikki vaatimukset, eli olet yli 20-vuotias, omaat säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot, heti hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia eri pankeilta, jotka haluaisivat mielellään ottaa sinut asiakkaakseen. Tämän jälkeen pallo on täysin sinulla, sillä saat valita itse, minkä saamistasi yhdistelylainatarjouksista haluat hyväksyä. Lainatarjouksen hyväksyttyäsi pienet lainasi nippuuntuvat tämän yhden isomman lainan alle, jonka voit saada tilillesi jopa saman päivän aikana!

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,9% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2 000 € – 60 000 €.